0748 311 891 / 0745 080 888 velesago.iasi@gmail.com

Grapă cu discuri grele - seria AGK

Grapa cu discuri grele combinate din seria AGK este proiectată pentru prelucrarea solului, combaterea buruienilor și mărunțirea resturilor de plante după recoltare, precum și pregătirea solului pentru însămânțarea prin tehnologia Mini-Till.

Grapă cu discuri independente - AGM 4.2

Posibilitatea de a schimba unghiul de atac al organelor de lucru. Discurile din oțel-bor rezistent la abraziune – durata de viață este de 3-4 ori mai mare decât a discurilor din oțel, iar sistemul de prindere permite înlocuirea rapidă a discurilor tocite.

Grapă cu discuri independente - seria AGN tractate

Plugul cu discuri tractat din seria AGN, cu organe de lucru reglabile, este conceput pentru pregătirea solului pentru însămânțarea culturilor cerealiere precum și a altor culturi industriale.

Încărcător hidraulic Diapazon GSTm-1000

Versiunea îmbunătățită a încărcătorului GSTm-1000 “Diapazon” vă permite să extindeți domeniul de utilizare. Prin adăugarea unor corpuri de lucru adiționale poate fi folosit ca: excavator, încărcător de tragere, încărcător balot de fân și paie, siloz și gunoi de grajd, încărcător de lemne.

Combinator agricol - seria FORWARD

Proiectat pentru pregătirea patului de însămânțare după aratul câmpului și alte prelucrări de bază. Combinatorul este dotat cu prindere pentru semănătoare, pentru a efectua însămânțarea solului dintr-o singură operațiune.

Grapă cu discuri compacte - Seria KRONOS

Grapa cu discuri KRONOS 6 efectuează o gamă largă de aplicații, cum ar fi cultivarea solului mediu-adânc prin prelucrarea terenului în miriște, după culturi cerealiere sau a boabelor grosiere, si de asemenea, tăierea ierburilor perene.

Grapă cu discuri independente - seria PDM - purtate în tiranți

Prelucrarea suprafeței solului cu ajutorul acestui plug cu discuri PDM asigură conservarea umidității în straturile superioare. Într-o singură trecere, plugul cu discuri PDM va marunti resturile vegetale rămase după rapiță, porumb, grâu, floarea soarelui precum si a altor culturi industrial.

Pluguri reversibile - seria PON

Plugurile reversibile din seria PON sunt destinate pentru aratul  terenurilor la o adâncime de 18-30 cm, cu o rezistență a solului de până la 0,09 MPa, și duritate până la 3,5 MPa. Plugurile VELES AGRO pot fi dotate cu foi cormene striate sau pline.

Scarificator - seria GRS

La cererea clienților, «Veles-Agro» a dezvoltat o caracteristică suplimentară a configurației subsolierului, un sistem de aplicare a îngrășămintelor la adâncime în timpul procesării solului.

Semănătoare pentru plante păioase - seria SZM

Semănătoarea Nika are două buncăre mari – unul pentru semințe și altul pentru îngrășăminte, ceea ce creează premisele pentru performanțe ridicate și reducerea costului încărcării suplimentare a plantatorului în timpul însămânțării.

Semănătoare pentru plante prășitoare - seria SPM

Semănătorea SPM este echipată cu un sistem de control de însămânțare care monitorizează în mod real performanța culturii. Fertilizarea are loc prin brăzdare cu două discuri, care se poate ajusta la adâncimea și distanța dorită.

Grapă cu discuri grele - seria ZEUS HD

Producem talere, săgeți, dalți, brăzdare, plazuri analog pentru diverse mărci. Toate piesele de schimb sunt fabricate din oțel-bor tratat.